filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról

Rövid vélemények

John Wick

2015. augusztus 27. - Szoke_Kiss_Marton

Ilyen szórakoztató baromságot is rég láttam már. Íme egy tökéletes sablonfilm (nem zsánerfilm), ami még csak annyit sem akar elhitetni velünk, hogy egy filmet nézünk: cool montázsok sorozata, cool zenékkel, tulajdonképpen közelebb áll egy hosszú videokliphez. Egy fikarcnyi egyediség sincs benne, cserébe az összes akciófilm sablont ellövi, de olyan elképesztő szarokbele lazasággal, hogy azt csak élvezni lehet. Ne keressünk karaktereket, jellemeket, történetet, semmit ebben a montázsban, elég csak hátradőlni és élvezni a végtelenül laza öldökléssorozatot. Észre sem vettem és elrohant a film másfél órája. Több ilyen őszinte akciófilmet!

A Rövid vélemények blog írása a hobbim, ha dolgozok, főleg illusztrációkat készítek. Itt tudsz megnézni egy rövid válogatást a rajzaimból!

Itt találod rövid véleményemet a második részről!

f.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr627739100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása