filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról

Rövid vélemények

House of Cards

Season 02

2015. augusztus 27. - Szoke_Kiss_Marton

FUCKYEAH!!!444!!!

Az első évadot gyakorlatilag minden tekintetben túlszárnyalta. A gyenge szálakat okosan, vagy meglepően drasztikusan, de pont ezért energikusan kiszedték belőle, ami pedig mégis benne maradt az nagyon-nagyon háttérbe lett tolva. Azt hittük az első évadban már magas szinten űzik a politikai machinációkat? Hát lóf***t! A második évadban minden a köbre lett emelve, de ésszel, jól átgondolva, nem csak amolyan hollywoodi módra beszorozva, aztán hadd szóljon!

A korábbi karakterek mind visszatértek és több színnel gazdagodtak, az újak pedig szinte kivétel nélkül nagyon jól el lettek találva. Az első évad hitelességi kérdéseit - mindenki hülye csak Frank zseni és tévedhetetlen - szerintem hibátlanul kiküszöbölték. Bőven emberibbé árnyalták a fő karaktereket, úgy mint Frank, Claire vagy az elnök. Amit pedig kaptunk az High Level Politics! Az évad közben néha úgy éreztem elveszek a diplomácia és a pénzmosási trükkök tengerében, de a végére minden értelmet nyer és még pár meglepetést is tartogat.

Az éved utolsó 5 perce pedig PRICELESS! Sikongattam mint egy pubertáló kislány az új Enrique Iglesias klippremieren. Elképsztően jó volt!

10/9, ha az első évad ennek tükrében 10/8

A Rövid vélemények blog írása a hobbim, ha dolgozok, főleg illusztrációkat készítek. Itt tudsz megnézni egy rövid válogatást a rajzaimból!

season_2_chapter_20.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr937738642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása