filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról

Rövid vélemények

Love, Death & Robots

Season 2

2021. május 15. - Szoke_Kiss_Marton

Végre megérkezett a Love, Death + Robots várva várt második évada!

De minek?

Alább spoileres véleményem az évadról. Sok jóra ne számítsatok.

Automated Customer Service
Borzalmasan unalmas, ötlettelen és semmilyen évadkezdés. Merész lépés. Már a felétől áttekertem, pedig kb 10 perces.

Ice
Vizuálisan a második kedvencem, a történet túl sovány, de van benne valami. Igaz, nem sok.

b.pngPop Squad
Jó ötlet, gyönyörű megvalósítás, de ahhoz, hogy a főszereplő jellemfejlődése átjöjjön, vagy okosabban kellett volna megírni, vagy hosszabban. Mitől lesz az X+1. gyerekgyilkosság után szíve a szívtelen gyilkológépnek? Viszont még így is meg tudott érinteni a végén.

Snow in the desert
Korrekt történet szuper tálalásban. Az akciót itt is úgy éreztem, hogy valódi történet helyett írták a sztoriba, de elnézem neki.

c_1.jpgThe tall grass
Vizuálisan a kedvenc sztorim és hát imádom a vonatokat. Imádtam az atmoszféráját, még ha a történet olyan is volt, mintha a lamantinok dobálták volna össze misztikus történetelem golyókból.

All Through the House
A kedvencem, mert itt volt minden a legjobban egyben: A vizualitás, a sztori, a csattanó. Az egyetlen rész talán ami megidézte az első évad minőségét.

Life Hutch
Fél órája fejeztem be, de semmire nem emlékszem belőle azon kívül, hogy szerintem itt egy élő színész fejét montírozták rá a full cgi környezetre. Annyira nem érdekel, hogy utánna is nézzek ennek, de szerintem ez történt.

a.pngThe Drowned Giant
Kellemes kis történet, novellában jobban működhetett az elbeszélés stílusa miatt, de egyébként semmi komolyabb gond nincs vele.

Hát ennyi. Erre az évadra bizony baromi kár volt várni. Legközelebb inkább fogják Ted Chiang összes novelláját és filmesítsék meg azt, azzal legalább nem lehetne mellényúlni.

A Rövid vélemények blog írása a hobbim, ha dolgozok, főleg illusztrációkat készítek. Itt tudsz megnézni egy rövid válogatást a rajzaimból!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr216560980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása