filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról

Rövid vélemények

Jeff VanderMeer - Expedíció

Déli Végek-trilógia 1.

2015. augusztus 27. - Szoke_Kiss_Marton

Érdekes könyv.

Fele részt Lovecraft hagyományait viszi tovább, de fele részt túl konkrét hozzá, hogy az legyen és inkább krimi. De mindkettőnek jó. Kapunk is válaszokat, meg nem is. Pont annyit, hogy még ne dőlhessünk hátra nyugodtan, hogy megmaradjon a varázs, hogy belevessz a világába. Horrornak ebben a stílusban, témában nekem erősebb volt Stephen King „N” című novellája, amit nemrég olvastam – megint csak, sajnos sokszor túl konkrét –, de például szerelmi történetnek egészen szürreálisan erős, legalábbis számomra. Külön érdem, hogy egy férfi írótól olvashatunk olyan könyvet amiben minden szereplő nő.

Valószínűleg újra fogom még egyszer olvasni.

A Rövid vélemények blog írása a hobbim, ha dolgozok, főleg illusztrációkat készítek. Itt tudsz megnézni egy rövid válogatást a rajzaimból!

Rövid véleményem a Déli Végek-trilógia második részéről a Kontroll-ról

bbb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr897738552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása