filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról

Rövid vélemények

Nightcrawler

2015. augusztus 27. - Szoke_Kiss_Marton

Aztajómindenit...

Földbeszögezősen durva élmény volt! Jake Gyllenhaal kb karriercsúcs alakítást hozott, elképesztő durva, hogy anno ez sem volt elég a jelölésére. Mind kinézetbe, mind beszédstílusban, azonnal berántott ez a szociopata őrült. Gyönyörűen bomlik ki a gátlástlansága, szívtelensége, jelenetről jelenetre, miközben már a film legelején nyilvánvaló, hogy itt nem egy épeszű emberrel van dolgunk.

A fényképezés szuper, de ami különösen jó volt, az a disszonáns zeneválasztás, ami a legdurvább jeleneteket is képes volt Lou szemszögéből megmutatni.

Ha bele akarnék kötni, akkor annyi problémám volt vele, hogy a különböző stikliket és bűntényeket túl egyszerűen megúszta, ez nekem jobbára hiteltelen volt, de elfogadom, hogy így tudott gördülékeny lenni a sztori.

Mindenképp érdemes megnézni!

A Rövid vélemények blog írása a hobbim, ha dolgozok, főleg illusztrációkat készítek. Itt tudsz megnézni egy rövid válogatást a rajzaimból!nightcrawler-nc_05150_rgb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr407739544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása