filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról

Rövid vélemények

Life is Strange

Episode 01

2015. augusztus 27. - Szoke_Kiss_Marton

Te jó ég, mióta keresek egy ilyen játékot! Azt hiszem, körülbelül a Fahrenheit óta. Zseniális, mintha a Quantic Dream összeállt volna a Telltale Games-szel - csipetnyi Twin Peaks beütéssel.

Teljesen el vagyok ragadtatva. Remek atmoszféra, szuper (stílusos) grafika, minden textúra egyedileg lett digitálisan megfestve. Jó sztori felütés (hiszen ez csak az öt részes sorozat első epizódja, netto 2-3 óra játékidő), rengeteg döntési lehetőséggel, amik mind befolyásolják majd a sztori alakulását (ezt külön jelzi is mindig a játék), és a főszereplőnek idő-visszapörgetési képessége van, így minden szitut annyiszor próbálunk el, ahányszor akarunk.

Tökéletes kikapcsolódás, szerencsére 18+-os tartalommal, így rendesen káromkodnak benne és a sztori sem egy habkönnyű teadélután lesz, ez már biztos.

10/10

A Rövid vélemények blog írása a hobbim, ha dolgozok, főleg illusztrációkat készítek. Itt tudsz megnézni egy rövid válogatást a rajzaimból!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr277739074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása