filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról

Rövid vélemények

Skins

s07 e01

2015. augusztus 27. - Szoke_Kiss_Marton

Ezt a számot hallgattam Ellie Gouldingtól, amikor eszembe jutott, hogy tulajdonképpen én majdnem bármit megnéznék Kaya Scodelario-val, és a Skinst is szerettem, szóval miért ne nézném meg a 7. évad első részét, ami Effy része?

Na hát csak ezért nem kellett volna :( Most az elkövetkező napokban azon leszek, hogy kiverjem a fejemből ezt a borzalmat, ami Skins néven akarja lerombolni azokat a szép emlékeket, amiket anno az első 4 évad hagyott bennem. Erről a szarról meg csak annyit, hogy Effy egy lótifuti titkárnő benne, aki pár óra alatt dühében megtanul tőzsdézni, és aztán menő bróker lesz belőle, miközben Naomi meg... áh, hagyjuk...

10/2, de a két pont is csak Kaya miatt.

A Rövid vélemények blog írása a hobbim, ha dolgozok, főleg illusztrációkat készítek. Itt tudsz megnézni egy rövid válogatást a rajzaimból!

32.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr487739186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása