filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról

Rövid vélemények

Jurassic World

2015. október 13. - Szoke_Kiss_Marton

A Jurassic World szuper leképezése annak, milyen ma egy jól eladható látványfilm. Félreértés ne essék, ez nem egy jó film: története gyakorlatilag nincsen, a szereplők többször is mintha kiszólnának a nézőknek, hogy "Hé, mi csak a pénzed akarjuk, ez az egész a pénzedről szól". Hangulata is pocsék, csak a nosztalgia faktor játszik néha. Látványosnak iszonyat látványos, de a dínófejű Pterodactylus a CGI részleg belsős poénja kellett volna maradjon. A karakterek a végletekig sablonosak és érdektelenek - az egy szem Chris Prattet leszámítva, aki egy személyben ad hitelt és értelmet a filmnek, még ha túl sokat ő sem tehet az ügy érdekében. Az izgalmakról pedig annyit, hogy minden vérrontás ellenére Bryce Dallas Howard egy pár tűsarkúban (!) meneküli át egész filmet, dzsungelestül, mindenestül... Az eredeti Jurassic Park egy nagyon átélhető és félelmetes film volt, itt mindent maga alá gyűr a családbarát szórakoztatás. A pusztításnak nincs súlya, utolsó csúcsjeleneten meg konkrétan röhögtem.

3/10
A 3 pont a pénzsóvár kiszólásokra és a Chris Prattre megy.

Megjegyzés: A Jurassic World jelenleg minden idők harmadik legjövedelmezőbb filmje, világszinten.

A Rövid vélemények blog írása a hobbim, ha dolgozok, főleg illusztrációkat készítek. Itt tudsz megnézni egy rövid válogatást a rajzaimból!

jurassic_world1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr1007955944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása