filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról

Rövid vélemények

Deadpool

2016. február 20. - Szoke_Kiss_Marton

A legfrissebb Marvel film a Guardians of the Galaxy óta, amiben Ryan Reynolds beszól Ryan Reynoldsnak, korábbi szerepeinek, a Rozsomákban általa alakított béna Deadpoolnak, a szuperhősös és a romantikus moziknak úgy általában és még a filmet készítő stúdió sem ússza meg az oltogatás nélkül. Sőt, a végén maguk a nézők is megkapják a magukét!

Kétség kívül a legviccesebb Marvel film és kategóriákkal szórakoztatóbb is szinte az összes versenytársánál. Hiába volt csak két nagyobbnak mondható akciójelenet benne, ezt is csak onnan tudom, hogy olvastam más kritikában, nekem fel sem tűnt – egy egészen kicsit sem hiányzott belőle több. Külön csillagos ötös a kötelező szerelmi szál kezeléséért, ilyen ötletes kapcsolat építős montázst nem nagyon láttam még eddig, remek megoldás volt.

Még több ilyen féktelen, politikailag inkorrekt agymenést a futószalagon gyártott szuperhős filmek közé!

Ez így ebben a műfajban 10/10 nagyon simán.

A Rövid vélemények blog írása a hobbim, ha dolgozok, főleg illusztrációkat készítek. Itt tudsz megnézni egy rövid válogatást a rajzaimból!

Az Deadpoolon kívül ez a három Marvel film tetszett a legjobban:

Infinity War
Thor: Ragnarök
Captain America: Civil War
ass.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr468407020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása