filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról

Rövid vélemények

Stephen King - Tóparti kísértetek

2015. augusztus 27. - Szoke_Kiss_Marton

Nagyon lassan építkező könyv, ráadásul egész a legvégéig nem is egyértelmű, hogy a fő történetszál melletti másik történetszálnak van-e bármi értelme, de szerencsére – spoiler nélkül mondhatom – a végén minden a helyére kerül, minden értelmet nyer. Kifejezetten komplex kísértethistória, jó sok időt ad az olvasónak, hogy elmerüljön Mike Noonan, írásra képtelen író életében, hogy aztán szépen fokozatosan hatoljon be a borzongás az ember bőre alá. Vérbeli kísértethistória, csak ajánlani tudom!

UI.: Az eredeti cím sokkal találóbb, a magyar címhez képest, sajnálom, hogy nem azt ültették át valami módon.

UI2.: A könyvből 2011-ben Pierce Brosnan főszereplésével két részes TV sorozat készült. A filmek magukon viselik a „olcsó” és a „tévéfilmes” jelzők minden negatív hordalékát, szóval nem nagyon ajánlom, még kíváncsiságból sem.

A Rövid vélemények blog írása a hobbim, ha dolgozok, főleg illusztrációkat készítek. Itt tudsz megnézni egy rövid válogatást a rajzaimból!

Rövid véleményem pár másik Stephen King könyvről:

Rémálmok bazára
Joyland
Minden Haláli
Minden sötét, csillag sehol

covers_50120.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr17739178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása